"Kun kadotan yhteyden sisäiseen hiljaisuuteeni, kadotan yhteyden itseeni. Kun kadotan yhteyden itseeni, kadotan itseni maailmaan."

FILOSOFIN VASTAANOTTO

Kun tulet filosofin vieraaksi, sinua ei pyydetä sitoutumaan mihinkään, vaan voit tulla omana itsenäsi, eikä sinua diagnosoida millään lailla. Filosofi keskustelee kanssasi henkisen kasvun kysymyksistä tai voit hänen kanssaan myös ryhtyä tarkastelemaan omia ajatuksiasi ja ajan myötä syntyneitä ajatusmallejasi. Filosofin luokse voit tulla kun haluat keskustella oman elämäsi arvoratkaisuista tai yleensä arvoihin liittyvistä asioista. Välillä on tarpeen "huuhdella" paikalleen juuttuneita käsityksiä elämästä ja siten laajentaa siitä syntynyttä uutta tietoisuuttaan jokapäiväisen elämän tapahtumiin teimmepä sitten jotain pienempää tai suurempaa. Uudenlainen näkemys itsestä antaa avoimemman lähtökohdan elämään olipa sitten kysymys ihmissuhteista, uskonnosta tai politiikasta.

Esoteerinen alkemia on energioiden muuntumista oman itsesi sisällä. Kun tulet tietoiseksi henkisistä lainalaisuuksista eli hengen anatomiasta, sisäisistä periaatteista ja menettelytavoista saat itsellesi työvälineet, jotka mahdollistavat henkisen transformaation eli  sisäisen muodonmuutoksen. Uudelleensyntyminen eli henkinen muodonmuutos on: "Ihmisen pitää syntyä, mutta syntyäkseen on hänen ensin kuoltava, ja voidakseen kuolla on hänen ensin HERÄTTÄVÄ."

Kuoleminen tarkoittaa kuolemista niille vanhoille tavoille, tottumuksille, asenteille ja egon rooleille, jotka ovat heitelleet sinua elämässä.

Esoteerinen alkemia johdattaa sinut sisäisiin kehitysmahdollisuuksiisi ja auttaa näkemään myös toisen vielä näkymättömän maailman joka on yhtä todellinen kuin näkyvä maailma. Elämä, jota me elämme voidaan kutsua myös "tapahtumien virraksi". Toinen elämä on näkymätöntä luomisvoiman elämää, johon osallistumisemme riippuu omista valinnoistamme. Tavallaan esoteerinen alkemisti yhdistää ulkopuolisen maailman sisäiseen maailmaan eli kulkee tiellä joka näkee samanaikaisesti sisään että ulos.

 

TEE  OMA AJANVARAUKSESI!

Voit ottaa yhteyttä; sähköpostin, soiton, tekstiviestin, skypen tai aim-keskustelun kautta. (jos sinulla on tunnukset)

Ajanvarausta tehdessäsi voit samalla kertoa millä tavoin haluat tavata yllämainituilla vaihtoehdoista.

Aikavarauksen voit tehdä; 

- soitto tai tekstiviesti;  (0400) 360767

- sähköposti; janmikaelmaros@gmail.com

 

Samalla kun soitat niin sovitaan silloin miten maksat vastaanoton ja miten haluaisit yhteyden olevan.

Yleensä asiakas maksaa ennakolta tapaamisen pankkiin jos vastaanotto tapahtuu sähköisessä muodossa ja sovittuna aikana ottaa yhteyttä minuun.

TAPAAMISPAIKKOJA

Filosofit/esoteeriset alkemistit ovat tavattavissa siellä missä on muitakin ihmisiä eli tavallisten ihmisten parissa.

Minulla on eri kirjastoissa tapaamispaikkoja ympäri suomea, myös yksityisten ihmisen kutsumina tavallisissa kodeissa.

Kotisivuiltani löydät paikkakunnat, joissa on sovittu vakituisia filosofin/esoteerisen alkemistin tapaamispaikkoja.

KESKUSTELUT SÄHKÖPOSTIN KAUTTA

Sähköposti on myös oivallinen tapa käydä keskusteluja, koska kaikki on luettavissa aina uudelleen ja asioiden työstäminen nopeutuu sitä kautta.

Kun maksat yhden tapaamismaksun niin vastaan sen hinnalla 5 sähköpostiviestiä. Kysymykseesi tai asiaasi vastaan noin 2500 merkillä viestiä kohden, mutta yleensä on enemmän.

Maksun saatuani vastaan heti ensimmäiseen viestiisi. Muiden viestien kohdalla vastaan noin 1-2 päivän aikana saapumisesta.

FILOSOFIN/ALKEMISTIN HINNASTO

Puhelinkeskustelut  aika noin 1-2 tuntia  50€, jonka voi uusia 25€.

SOKRAATTINEN/ALKEMISTINEN DIALOGI

On saksalaisen filosofi Gerd Achenbachin  kehittämä noin yhden päivän kestävä filosofin/alkemistinen keskustelu, jossa ryhmässä pohditaan jotain yhteisesti sovittua teemaa. Tämän tavoitteena on herättää jokaisessa kuulijassa itsenäistä ajattelua ja oppia näkemään omat perususkomukset ja rajoitteet. Ryhmä voi olla esim. 5-10 henkeä. Tulen myös tilauksesta luennoimaan.

FILOSOFISIA/ALKEMISTISIA TYÖVÄLINEITÄ OMAAN ELÄMÄÄN;

- Omien ajatusten ja yleensä käsityksien valottaminen.

- Opittujen asenteiden, roolien, mallien kyseenalaistaminen.

- Harjoittelua uusien näkemysten etsimiseen.

- Oman elämänsä tarkoituksen, suunan ja mielekkyyden pohtiminen.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ystävällisin terveisin Jan-Mikael Maros